SRBI IZ PODGORICE, MRŠ U BEOGRAD!

Autor:

Sport

18.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Navijaj za svoj grad ili mrš u Beograd- pisalo je na grafitu na zidu ispred dvorane Morača u Podgorici uoči trećeg duela finalne serije ABA lige, koji su sinoć odigrali Budućnost i Crvena zvezda. Izabranike Milana Tomića sačekala je u prestonici Crne Gore uzavrela atmosfera posle dominantnih pobeda na svom terenu, zbirno sa 57 poena razlike, jer su navijači domaćeg tima "Varvari" bili svesni da samo zastrašivanjem mogu da pokušaju da poremete stabilnost u crveno-belom taboru.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

PAKLENI DOČEK

Kako zbog jakog policijskog obezbeđenja pod punom opremom za razbijanje demonstracija nisu mogli da priđu Zvezdinom taboru, simpatizeri Budućnosti su zapretili putem društvenih mreža.

- Priredićemo fin doček košarkašima Crvene zvezde jer su njihovi navijači naši prijatelji. Neka se osećaju kao u paklu. Jako je bitno da zagrevanje igrača protekne uz naše prisustvo - stoji, između ostalog, u poruci "Varvara".

PREKID MIRNOG SNA

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Grafit u Podgorici

Osim na društvenim mrežama, pretnje Crvenoj zvezdi su se mogle videti na svakom koraku u Podgorici. "Je*i cigane" i "sisaj, Zvezdo" su natpisi koji su krasili mnoge zidove. Međutim, navijači Budućnosti se na tome nisu zaustavili. "Varvari" zbog jakih policijskih snaga nisu mogli do Zvezdinog hotela u noći između utorka i srede, zbog čega su san igračima pokušali da poremete vatrometom, bacanjem petardi i bakljadom u obližnjem parku.

Žule na udaru zbog "srednjaka"

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković žigosan je u Crnoj Gori, čije nacionalne boje brani, samo zbog ljubavi prema crveno-belima. Žule je u društvu saigrača Branka Jovićića i Vujadina Savića bodrio košarkaše Zvezde u drugom meču u Pioniru i u jednom trenutku pokazao srednji prst Gogi Bitadzeu dok je šutirao slobodna bacanja. To je razbesnelo crnogorsku javnost, koja je zatražila čak i njegovo proterivanje iz sastava "sokolova". Srpski telegraf pokušao je juče da kontaktira sa Stojkovićem ovim povodom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading