Morača mala da primi zainteresovane: Nema ulaznica u slobodnoj prodaji

Autor:

Sport

16.04.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dva poraza u Beogradu, branilac titule prvaka ABA lige, podgorička Budućnost, dočekaće u sredu od 19 časova Crvenu zvezdu u pokušaju da ovu finalnu seriju produži.

RepublikaFoto: Starsport
KK Budućnost

Naravno, ogromno je interesovanje domaćih navijača, što je danas i potvrđeno iz podgoričkog kluba, uz opasku da će dvorana ''Morača'' biti mala da primi sve one koji žele da prisustvuju sutrašnjem okršaju.
A u vezi sa velikim interesovanjem, danas je Budućnost objavila i novo saopštenje, koje sadrži i važnu informaciju za navijače.

- Za ulaznice za utakmicu finala ABA lige između Budućnost Volija i Crvene zvezde vlada veliko interesovanje, koje za više hiljada prevazilazi kapacitete SC Morača. Zbog bezbednosti i rizika koji sa sobom nosi organizacija ovog događaja, neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji.
Budućnost Voli se ovom prilikom zahvaljuje navijačima na želji da budu uz svoj klub i podršci koja nije izostala u ovoj izazovnoj završnici finala ABA lige. Imajući u vidu zahteve Uprave policije, zbog visokog rizika ove utakmice i pojačanog nadzora, obaveštavamo da će kapije SC Morača biti otvorene od 17 do 18.30h i da nakon toga neće biti dozvoljen ulaz. Molimo sve navijače da ispoštuju pravilo u cilju adekvatne organizacije i bezbednosti svih prisutnih - navodi se u saopštenju KK Budućnost Voli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading