GORDIĆ: Treba da nas je sramota

Autor:

Sport

14.04.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Budućnosti Nemanja Gordić rekao je da njega i njegove saigrače treba da bude sramota zbog ubedljivog poraza od Crvene zvezde u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Gordić

Iako je odluka kluba da igrači podgoričke Budućnosti neće davati izjave posle utakmice sa Crvenom zvezdom, Nemanja Gordić se pojavio u miks zoni i bio kratak i jasan.

- Nemam mnogo da pričam, treba da nas je sramota ovog poraza večeras i treba da imamo ličnog ponosa i karaktera da izađemo u sredu, naravno pametno sa karakterom i da nastavimo da se borimo, jeste 2:0 Zvezda igrala bolje dva meča, oni su odbranili svoj teren, a sada je na nama da uradimo isto - poručio je Gordić.

Na pitanje da li je razlika bila previsoka, Gordić je bio jasan.


- Utakmica je bila gotova već krajem treće četvrtine, kada je bilo 20 razlike, a to što su oni igrali do samog kraja pokazuje koliko su motivisani da nas dobiju i mi to moramo da iskoristimo kao motiv za treću utakmicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading