Kukoč nije dobro podneo to što je Divac primljen u Kuću slavnih pre njega!

Autor: Večernji list

Sport

13.04.2019

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Toni Kukoč nije najbolje prihvatio to što je Vlade Divac primljen u košarkašku Kuću slavnih. Za razliku od Dina Rađe kome je drago što mu se njegov prijatelj Divac pridružio u elitnom društvu, druga hrvatska legenda nije baš oduševljana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

- Šta da vam kažem. Valjda će se jednog dana, u sledećih 10 godina, i mene setiti. Eto, vidim da je zbog toga javno negodovao i Skoti Pipen koji se pitao je li to neko mene namerno zaboravlja - rekao je Kukoč za "Večernji list" na pitanje kako je reagovao na to da je Divac ušao u Kuću slavnih pre njega.

On je rekao i da su evropskim igračima koji su otvorili vrata NBA lige treneri u početku samo tražili mane, a tu je izneo pohvalu na račun Divca, kao jednom od igrača koji je otvorio vrata NBA lige ostalim igračima.

- Petrović, Rađa, Divac, to su igrači koji su otvarali vrata onima koji su došli nakon njih. Nama su tadašnji NBA treneri tražili samo mane. U stilu "ne igra u obrani", "nije dovoljno čvrst", a niko od njih nije isticao naše dobre strane. Čak je i jedan Dražen Petrović naleteo na trenera euroskeptika Rika Adelmana, pa je u drugom klubu morao da dokazuje da je među 15 najboljih igrača NBA lige - rekao je Kukoč.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading