(VIDEO) Da ti srce stane: Derik Rouz saznao tužnu vest, pa zaplakao!

Autor:

Sport

12.04.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derik Rouz je bio projektovan kao legitimni naslednik Majkla Džordana. Ipak, zbog brojnih povreda, a pre svega one ukrštenih ligamenata, on nikada nije uspeo da ispuni svoj puni potencijal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Derik Rouz u svom karakterističnom prodoru

Izabran je kao prvi pik na draftu 2008. godine od strane kluba iz svog rodnog grada, Čikago Bulsa. Tamo je proveo osam godina punih uspona i padova, a kada je  došlo vreme za rastanak, Rouz je to veoma teško podneo.

Bulsi su ga trejdovali u Njujork Nikse onda kad se on tome najmanje nadao, a sada je posle gotovo tri godine izašao snimak koji je mnoge ljubitelje Derika Rouza, ali i NBA lige, doveo do suza.

Vest o trejdu u Nikse Rouza je sačekala dok je sinamo dokumentarni film. Na petominutom video klipu može se videti "tamna" strana sporta, odnosno biznisa.

U Čikagu su odlučili da je vreme da se otarase svoje prve zvezdem usled brojnih problema sa kojim se susrela ta franšiza. Kao što je poznato mnogi trejdovi u NBA ligi se prave bez ikakvog znanja igrača, a tako je bilo i ovog puta. Kada je saznao vest da prelazi u Nikse, Rouz nije mogao da zadrži suze, čime je pokazao koliko mu je bilo teško da napusti svoj grad i svoj klub.

"Ruža" je bez pogovora, jedan od najomiljenih igrača u NBA ligi, čak i onima koji ne navijaju za klub u kom igra. Mnogo puta pokazivao je svoju požrtvovanost, odanost, izdržljivost. Nakon nekoliko sezona agonije ponovo se vratio na parket u punom sjaju, a iza sebe ima odličnu godinu u ekipi Minesota Timbervulvsa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading