(FOTO) Zvezda pisala Novickom: Dirk, možeš s mirom u penziju!

Autor:

Sport

12.04.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda je na Tviteru pisala legendarnom Dirku Novickom, koji se oprostio od košarke. Crveno-beli su mu poručili da nema razloga za brigu, da ima dostojnog zamenika u Dalasu, naravno misleći na Luku Dončića, a da li će Slovenac pre završetka karijere obući crveno-beli dres?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Smena generacija u Dalasu

Nemac je u suzama završio trijumfalno poglavlje svog života, a posle toga dobio je brojne poruke podrške.

Jednu takvu uputila mu je i Crvena zvezda, koja mu je putem društvenih mreža pisala da nema razloga za brigu, jer u Dalasu ima pravog zamenika.

Naravno, mislilo se na Luku Dončića, slovenačkog reprezentativca, koji je jedan od glavnih kandidata za rukija godine, uz Treja Janga. Poznato je da je Luka veliki navijač Zvezde, pa su crveno-beli iskoristili ovu priliku i da podrže mladog Slovenca.

- Čestitke Dirk na svemu što si uradio u karijeri, bilo je zadovoljstvo gledati te. Ne moraš da brineš, jer imaš pravog naslednika - Luku Dončića - piše u poruci Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading