Danilović: Kreteni su kritikovali Jokića!

Autor: telegraf.rs

Sport

11.04.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se informacija da će Nikola Jokić igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu, predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović kaže da nema tačnu informaciju, ali da veruje da će centar biti uz "orlove"

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Danilović

- Nemam nikakve informacije, ali ja verujem da hoće. Bila bi šteta, oni su super ljudi, super su kao grupa. Znam prošlog veka kada sam ja igrao, imali smo odličnu grupu ljudi i dan danas smo prijatelji. Čini mi se da su i oni takvi i stvarno bi bila šteta da ne budu svi zajedno. Bila bi šteta da ne budemo u najjačem sastavu, jer je to jedinstvena prilika za tu generaciju. Da stvarno naprave odličan rezultat. Nadam se da neće biti povreda, da će svi biti zdravi, a tamo ćemo biti onoliko dobri koliko budemo zaslužili - rekao je za "Telegraf" Danilović.

Imao je predsednik Savez poruku za žestoke kritičare srpskog centra.

- Bilo je kritika i uvek će ih biti. Ali ima jedna italijanska izreka: "Mama od kretena je uvek trudna". Tako da kretena će uvek da bude. Ja znam da je Nikola jedan odličan momak, fenomenalno igra i jedino što mogu da kažem je da se iskreno nadam da će da igra i da mu poželim sve najbolje u daljoj karijeri- rekao je Danilović.

RepublikaFoto: Starsport

Danilović je nahvalio centra Denvera i podsetio da je Savez bio uz njega kada je trebalo da potpiše ugovor.

- Ako se sećate prve godine kada je to bilo, kada je trebalo da potpiše ugovor... Samo bi nerazuman čovek tražio od njega da igra jedno prvenstvo, kojih će biti još i da rizikuje toliki novac. Savez je stao u odbranu Jokića, što je i normalno. I super što je momak potpisao toliki ugovor i neka mu je sa srećom. To je sasvim opravdano, mi koji smo igrali košarku znamo šta to znači. I mi smo neki put preskočili neko prvenstvo zarad neke stvari koja mu je bitna za dalji život - poručio je Danilović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading