OSVETA JE SAN SVAKOG ZVEZDAŠA

Autor:

Sport

11.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđenje pred početak same završnice ABA lige dostiže tačku ključanja. Ulog je ogroman: nastup u Evroligi naredne godine! Crvena zvezda juri povratak u najelitnije evropsko košarkaško takmičenje, a poslednja prepreka na putu im je aktuelni prvak regionalne lige podgorička Budućnost.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Kapičić

Prvi meč završnice koja se igra na tri dobijena meča startuje sutra u dvorani Pionir (19.00, Arena sport 1), gde će tim sa Malog Kalemegdana pred domaćom publikom pokušati da stekne prednost u borbi za trofej.

BORBA TITANA

Legenda tima sa Kališa Dragan Kapičić (70), koji je crveno-beli dres nosio 12 godina, optimista je. Veruje u svoju Zvezdu i revanš Podgoričanima za prošlosezonski poraz u finalu.

- Mislim da oba tima imaju svoje šanse, ali da će Crvena zvezda imati razlog više jer je osveta za poraz u finalu prošle sezone san svakog zvezdaša. Sve se svodi na borbu za Evroligu, to je cilj Zvezde od starta sezone. Crveno-beli su pokazali u trećem meču protiv Partizana da poseduju veliki potencijal, posebno kod domaćih igrača - rekao je Kapičić.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde

START NAJBITNIJI

Legendarni srpski košarkaš ističe u razgovoru za Srpski telegraf da je bitno odigrati dobro u Beogradu, ali da opet to ne mora da bude presudno u duelu ovakve dve ekipe.

- To pravilo da je domaći teren velika prednost je uvek važilo, ali mislim da u ovom slučaju ne mora da bude presudno. Zvezda ima stvarno odličnu podršku sa tribina i bitno je da se serija otvori pobedom, ali su to dve ekipe koje mogu da igraju dobro i kod kuće i na strani. Budućnost će imati sigurno popunjenu dvoranu u Podgorici i tražiti svoju šansu - zaključio je Dragan.

"Delije" okupiraju Pionir!

U sredu su crveno-beli otvorili blagajne za svoje navijače kako bi uspeli da dođu do karata za veliko finale, koje počinje u petak. Srpski šampion nada se punoj dvorani i vatrenoj podršci svojih navijača, a sudeći prema slikama koje su osvanule već u sredu ujutru na kojima se vide ogromne kolone zvezdaša koji čekaju da dođu do ulaznica, pomoć sa tribina neće izostati. Karte se prodaju u paketima za obe utakmice, a cena za tribine je 500 dinara.

ABA LIGA, FINALNA SERIJA

PETAK

Crvena zvezda - Budućnost 19.00

NEDELJA

Crvena zvezda - Budućnost 19.00

17. APRIL

Budućnost - Crvena zvezda 19.00

19. APRIL*

Budućnost - Crvena zvezda 19.00

22. APRIL*

Crvena zvezda - Budućnost 19.00

*Eventualni mečevi pošto se finalna serija igra na tri pobede

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading