"Kralj" se nikada ne predaje!

Autor:

Sport

07.04.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva zvezda Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms, nije se proslavio sa svojim timom u prvoj sezoni u Kaliforniji. Međutim, "kralj" veruje u visoke ciljeve i njima teži, a biće izuzetno zanimljivo videti koga će Džejms "privoleti" da obuče dres Lejkersa, pošto je poznato da je direktno umešan u trejdove nekih igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Lebron Džejms je u svojoj 16. sezoni u NBA doživeo prvu ozbiljniju povredu u karijeri i sezonu će završiti sa tek 55 odigranih mečeva, što je ubedljivo najmanje od sezone 2011/12, kada je za ekipu Majamija odigrao 62 utakmice u regularnom delu.

Statistike su mu i dalje na nivou NBA superstara, za oko 35 minuta na parketu u proseku beležio je 27,4 poena, 8,5 skokova i 8,3 asistencije i imao je nastup na ovogodišnjem "Ol-staru".

- Ja nikada nisam varao igru. Mogu svima da garantujem da ću biti fokusiran na osvanjanje titule šampiona dok ne budem završio karijeru. Jedva čekam da vidim ko će sa mnom uskočiti u kola i krenuti na ovo putovanje do vrha. Ja znam šta donosim timu i znam koliko sam posvećen- rekao je Lebron Džejms.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading