Jokić se zeza na svoj račun

Autor:

Sport

06.04.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić bio je dobro raspoložen posle pobede nad Portland Trejblejzersima (119:110), kojoj je doprineo sa 22 poena, 13 skokova i 9 asistencija.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Nikola Jokić

Nagetsi su slavili u derbiju Severozapadne divizije i sa 53-26 zauzimaju drugo mesto Zapadne konferencije, a Jokić je posle šestog uzastopnog trijumfa nad Blejzersima istakao da njegov tim ima još mnogo prostora za napredak.

- Ako pogledamo tim koji je igrao pre četiri godine, mislim da smo sad tu samo Heris, Barton i ja. Marej je stigao sezonu posle. Svake godine dodajemo novi deo u slagalici. Imamo još mnogo prostora za napredak - konstatovao je Jokić.

Na pitanje novinara da prokomentariše to što je jedan od retkih igrača u ligi koji su odigrali praktično sve mečeve u ligi (ne računajući jedan), Srbin je odgovorio:

- Osim onog jednog kad su me isključili...

Podsetimo, sjajni centar je poslednje isključenje dobio u utakmici sa Vašington Vizardsima zbog protestovanja na sudijsku odluku.

Nagetsi će i u narednoj utakmici igrati sa Portlandom, ovoga puta gostuju u Oregonu u noći između nedelje i ponedeljka od 3 časova po našem vremenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading