"Večitima" oslabili novčanici pred majstoricu

Autor:

Sport

05.04.2019

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinski sudija ABA Lige izrekao je kazne za prestupe klubova i njihovih članova tokom prva dva meča polufinalnih serija plej-ofa.

RepublikaFoto: Starsport
Derbi

Žestoka kazna izrečena je Partizanu, koji će zbog propusta u organizaciji druge polufinalne utakmice protiv Crvene zvezde platiti 19.000 evra, pišu "Novosti".

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović i trener Andrija Trinkijeri kažnjeni sa dve hiljade, odnosno tri hiljade evra zbog izjava u medijima kojima se komentarišu sudije, što je, takođe protivno Pravilniku ABA lige.

Crvena zvezda je sankcionisana sa 6.500 evra, kako je navedeno, zbog propusta u organizaciji prve utakmice polufinala plej-ofa.

Za 2.000 evra "olakšan" je i portparol crveno-belih Igor Vujičin, jer je na konferenciji za medije pre prve utakmice komentarisao izbor sudija.

Budućnost će zbog propusta u orgnizaciji druge utakmice iz polufinalne serije protiv Cedevite, na račun ABA lige morati da uplati 3.500 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading