Bogdan Bogdanović iskren: Moje učešće na EP nikada nije bio problem!

Autor:

Sport

27.08.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramenta Bogdan Bogdanović rekao je da jedva čeka da počne Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug
Bogdanović će predvoditi Srbiju na EP

Bogdanović je u intervjuu za "Eurohoops" rekao da njegovo učešće na EP nikada nije bio problem. On će biti glavna zvezda srpskog tima, a od novog člana Kingsa se očekuje da zameni povređenog Miloša Teodosića.

 - Teško je, ali ne možemo ništa da uradimo. To su normalne stvari, dešavaju se. Sada moramo da pružimo maksimum i da damo sve od sebe u svakoj utakmici. Na pozciji pejmejkera sam nekoliko puta bio u Fenerbahčeu i osećao sam se dobro u toj ulozi. Ima, dobar osećaj. Ovo je novo za nas, i imamo dosta noviih igrača, Moramo da se adaptiramo što pre. Jednostavno, volim košarku i šta god trener bude zahtevao od mene, ja ću to ispunit - naveo je srpski košarkaš.

Srbija je na pripremama doživela samo jedan poraz i to od selekcije Gruzije.

Zato i igramo prijateljske utakmice. Moramo da nađemo način za brži protok lopte u napadu, naročito u poslednjim napadima - rekao je Bogdanović.

Prvu utakmicu na Evropskom šampionatu Srbija igra u petak, 1. septembra u 16.00 sati po našem vremenu protiv Letonije, slede dueli sa Rusijom (2. septembar u 16.00), Turskom (4. septembar u 20.00), Velikom Britanijom (5. septembar u 16.00), a takmičenje u grupi D završava protiv Belgije (7. septembar u 16.15). Po četiri prvoplasirane reprezentacije iz svake grupe plasiraće se u osminu finala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading