Nikola je sav izubijan i u modricama: Jokićev otac besan zbog batina koje dobija njegov sin!

Autor: Alo.rs

Sport

02.04.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as, Nikola Jokić zadaje velike probleme protivničkim igračima koji ne biraju sredstva kako bi ga zaustavili, a sudije i dalje nedovoljno štite Srbina od takvih nasrtaja iako je Ol-star igrač. Jokić još uvek nije zaslužio respekt kod sudija kao ostale NBA zvezde, tvrdi Nikolin otac Branislav.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nije prvi put ove sezone da protivnici udarcima i batinanjem pokušavaju da zaustave Srbina, ali Bobi Portis je baš preterao u tome, tako što mu je prvo razbio nos, a potom ga udario i po leđima, a sudija mu nije dosudio faul zbog toga.

Zato je na utakmici Denvera i Vašingtona, srpski reprezentativac još jednom izgubio živce i žestoko protestovao kod sudija, a ovaj je zato njega isključio.

- Osnovni problem je to što Denver kao klub nema autoritet kod sudija, a onda nema ni poštovanja. Kao da su svi zaprepašćeni otkud oni u borbi za prvo mesto - rekao je Branislav za "Alo".

On je otkrio i da je Nikoli celo telo puno modrica i ogrebotina, a da mu je nedavno bila majka u poseti i pomagala mu kremama da mu "rane" brže zarastaju.

- Vidim da Nikola ima velike probleme, dobija toliko batina, da je to strašno. Supruga je išla kod njega, mazala ga "gentamicinom", sav je u ogrebotinama i modricama, što se može videti tokom prenosa, kada pokazuje sudijama šta mu rade rivali. Pod košem se odvija ozbiljna tuča. Mora i on da se tuče, ali nažalost, sudije Nikolu kao "ol-star" igrača ne štite, za razliku od zaštite koju imaju recimo Kari, Harden i druge zvezde NBA.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading