Đorđević: Neke stvari ne smeju da se ponavljaju

Autor:

Sport

26.08.2017

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle završenog “Akropolis kupa” u Atini, i pobede nad Grčkom 69:67, selktor Srbije je izrazio zadovoljstvo pobedom ali je napomenuo da neke stvari ne smeju da se ponavljaju.

RepublikaFoto: Tanjug
Želi još bolju igru: Aleksandar Đorđević

- Odigrali smo jako dobrih 38 minuta, fizički izdržali i pored skraćene rotacije i mogu da kažem da sam sa dosta stvari zadovoljan. Pored Nedovića i Kalinića, koje muče povrede, morali smo da odmorimo i Lučića i Jovića koji su bili izuzetno opterećeni u seriji dosadašnjih pripremnih mečeva- rekao je

Đorđević.

Srbija je takmičenje na “Akropolis kupu” završila na drugom mestu, iza Gruzija, a ispred Grčke i Italije.

- Ove tri utakmice u Atini bile su idealne za broj igrača koje smo planirali da rotiramo, ali i ovako, u skraćenom sastavu, odigrali smo muški, izdržali i na kraju sačuvali pobedu. Naravno da smo morali mnogo mirnije da privedemo utakmicu kraju posle 14 razlike u završnici. Nije smelo da bude toliko driblinga, toliko brzih, ishitrenih šuteva. O tome smo pričali sa igračima odmah posle utakmice, oni to znaju i takve stvari ne smeju da nam se ponavljaju na Šampionatu.

- Izabranici Aleksandra Đorđevića će do puta u Tursku boraviti u našoj prestonici, a put za Istanbul zakazan je za 30.avgust.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading