NBA: Bogdanović i Bjelica nosili Kingse do pobede protiv Sparsa - Jokić ISKLJUČEN!

Autor:

Sport

01.04.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramenta, uz 15 poena Bogdana Bogdanovića i 10 Nemanje Bjelice, pobedili su u gostima San Antonio 113:106, ali i pored toga ostali bez šanse za plej-of NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bogdanović je imao još pet asistencija i tri skoka, a Bjelica šest uhvaćenih lopti.

Kingse, koji su pet kola pre kraja regularnog dela na šest pobeda manje od osmoplasirane Oklahome, vodio je Badi Hild sa 26 poena, jednim manje od najefikasnijeg na meču i centra Sparsa Lamarkusa Oldridža.


Sjajan dabl-dabl učinak imao je Nikola Jokić sa 23 poena, 14 skokova i četiri asistencije, ali je na 3:47 pre kraja zaradio iskučenje u porazu Denvera od Vašingtona 95:90.
Jokić je prilikom koša žestoko protestvovao kod sudija jer nije dobio dodatno bacanje, za šta je zaradio prvo tehničku, a onda i isključenje.

Goste su do trijumfa predvodili Troj Braun sa 24, kao i Tomas Brajant i Džabari Parker sa po 20 poena.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Denver je sada ponovo na pobedu manje od lidera Zapadne konferencije Golden Stejta, koji je bio ubedljiv protiv Šarlota 137:90.


U preostale dve utakmice gradski rivali iz Los Anđelesa, Lejkersi i Klipersi, slavili su protiv Nju Orleansa 130:120, odnosno Memfisa 113:96.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading