(VIDEO) Haos u Majamiju: Spektakularan okršaj Slovenaca, Dragić vodio navijanje!

Autor:

Sport

29.03.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Majamija sačuvali su izglede da se plasiraju u plej-of pošto su na svom parketu pobedili ekipu Dalasa sa 105:99. Bio je to susretu u kojem je bilo interesantno videti duel slovenačkih košarkaša, Gorana Dragića sa jedne i Luke Dončića sa druge strane. Vladala je totalna ludnica na tribinama pošto je veliki broj Slovenaca došao da bodri svoje asove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Okršaj Slovenaca

Dragić je bio najzaslužniji za trijumf Majamija. Postigao je svoj drugi tripl-dabl u karijeri od 23 poena, 12 skokova i 11 asistencija, dok je u timu Dalasa Dončić završio susret sa 19 poena, osam skokova i sedam asistencija.

- Luka je rođeni pobednik. Upamtite moje reči, on će biti jedan od najboljih na svetu - tešio je Dragić mlađeg zemljaka.

Dragić i Dončić su na kraju meča zamenili dresove, a navijači na tribinama su uživali, u fokusu su bili njihovi ljubimci, košarka, nije bilo važno ko je na kraju pobediio.

Obojicu je ponela atmosfera sa tribina, a Dragić se čak vratio se iz svlačionice i poveo navijanje. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading