Đorđević progovorio o otkazima!

Autor: maxbetsport.rs

Sport

25.03.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava srpska javnost je na nogama kada selektor košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević objavljuje spisak, svi se nadaju da će "orlovi" nastupiti na predstojećem Mundobasketu u Kini u najjačem sastavu, a Đorđević je ponovo govorio o otkazivanjima koja ga more i šta on prihvata kao jedini razlog "odbijanja" nastupa u nacionalnom dresu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić i Aleksandar Đorđević

- Ja sam kao selektor u obavezi da na spisak stavim naše najbolje igrače, one koji formom ali pre svega ponašanjem zaslužuju da se nađu na širem spisku. Posle se spisak sužava i igrači odlučuju da li žele ili ne da isprate takmičenje za koje se spremamo. Odavno sam rekao da je povreda jedini razlog koji prihvatam, mada postoji kompleksnost otkazivanja sa kojima se ponekad ne slažemo svi, ali moramo da prihvatimo i zajednički objasnimo javnosti. Svako iz svoje perspektive, biranim rečima i načinom koji smatra adekvatnim, ali uz apsolutnu profesionalnost vrhunskih sportskih radnika i vrhunskih ljudi - rekao je Đorđević za "Maxbet".

Sale je objasnio i na čemu insistira kada je reč o ponašanju.

- Svima je od prvog dana okupljanja sada već davne 2014. godine objašnjeno, a i još uvek se svakodnevno primerima pokazuje kako i na koji način ja, kao najodgovorniji, a i naša krovna organizacija koju predstavljam, tražim da se igrači i svi članovi organizacije ponašaju, kako kroz igru tako i kroz izjave, stavove, dobrotvorne akcije, pa i aktivnostima na društvenim mrežama - zaključio je Đorđević.

Svetsko prvenstvo se bliži, Srbija je imala sreće u žrebu, ako "orlovi" budu na okupu sigruno je da ćemo napasti najveći mogući plasman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading