Već se priča o suđenju i sudijama: Zvezda već opominje

Autor:

Sport

22.03.2019

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i pred svaki derbi između Crvene zvezde i Partizana određena bura podigne se neposredno pred okršaj na parketu. Iz tabora crveno-belih ponovo su apostrofirali suđenje, odnosno dvojicu arbitara koji su delegirani za prvi meč polufinalne serije ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Na konferenciji pred meč sa crno-belima, novinari su upitali Milana Tomića šta misli o tome što će pravdu na utakmici deliti Damir Javor i Tomislav Hordov, koji su okarakterisani kao glavni krivci za poraz Zvezde u finalnoj seriji prošle sezone protiv podgoričke Budućnosti. Umesto njega odgovorio je potparol kluba sa Malog Kalemegdana Igor Vujičin.

- Mi imamo slične informacije, ali samo na bazi pretpostavki, takođe sa foruma i društvenih mreža. Ta dvojica sudija su prošle godine u finalu ABA lige narušila integritet lige. Pratimo razvoj situacije, a poziva i navijače da prate razvoj situacije. Ako i dobijemo zvanični podatak, onda ćemo na to i reagovati. Ako je to tačno, onda su to dvojica od trojice sudija koji su sudili treću utakmicu, u Podgorici u kojoj je bilo svega osim košarke - rekao je Vujičin, a prenose "Sportske".

Na sajtu ABA lige potvrđeno je da će upravo Hordov i Javor biti deliti pravu na prvom polufinalnom meču, dok će prvi sudija biti Ilija Belošević. Videćemo hoće li se iz tabora crveno-belih ponovo oglašavati po ovom pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading