SIMONS POMEŠAO BOBIJA I DŽORDANA

Autor:

Sport

21.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Marjanović (30) statistički je prestigao Majkla Džordana po više parametara, a sada je doživeo da ga bukvalno pomešaju sa NBA legendom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Džordan, pardon, Boban Marjanović

Bobi je taman nameravao da uđe u avion po povratku upravo sa gostovanja Majklovom Šarlotu kada ga je saigrač iz Filadelfije Ben Simons uhvatio za glavu sa leđa i oslovio sa Majkl Džordan.

Srpski centar ga je samo pogledao izbezumljeno, a sem što uopšte ne liči na legendu, Bobi je verovatno bio začuđen i zbog svoje loše igre u pobedi sa 118:114. Marjanović je za deset minuta na terenu upisao samo po dva skoka i asistencije, dok ka košu rivala nije čak ni šutnuo.

Za razliku od njega, srpski Sakramento je doživeo pravi debakl. "Kraljevi" su poraženi na svom parketu od Bruklina sa 123:121, što ne bi bilo uopšte strašno da na ulasku u poslednju četvrtinu nisu imali 25 poena prednosti. Bogdan Bogdanović je neuspehu kumovao sa deset poena za 18 minuta, dok je Nemanja Bjelica upisao 14 poena, deset skokova i tri asistencije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading