TRANSFER BOMBA Jedan od najboljih evropskih košarkaša prelazi u Real Madrid!

Autor:

Sport

18.03.2019

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš CSKA Nando de Kolo veoma je blizu prelaska u Real Madrid, javljaju španski mediji.

RepublikaFoto: euroleague.net

"Kraljevski klub" je ozbiljno zainteresovan za francuskog beka, a navodno su već načinili prve korake i kontaktirali čelnike CSKA iz Moskve. Veruju da bi De Kolo mogao da se vrati u Španiju, u kojoj je igrao tri sezone za ekipu Valensiju u periodu između 2009. i 2012. godine, a 2010. je sa pomenutim klubom osvojio i Evrokup. 

Nando De Kolo je više puta tokom karijere isticao da bi voleo da živi u Španiji, a takođe mu je i žena iz Španije. Ni jezik mu ne bi predstavljao problem pošto perfektno govori španski jezik. 


- Voleo bih da živim u Španiji. Rekao sam već, mogao bih da se vratim, sve zavisi od toga šta mi se nudi. Ali naravno da pored košarke, koja je jako važna u mom životu, moram da razmišljam i o porodici - rekao je De Kolo. 

Nando De Kolo proglašen je za MVP-a Evrolige 2016. godine kada je u proseku beležio 19,4 poena i 5 asistencija.

Francuz već pet godina nastupa za moskovskog velikana, a pre toga bio je u NBA ligi kao član San Antonio Sparsa, odnosno Toronto Reptorsa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading