Beron siguran u pobedu protiv Partizana: Biće barska tuča i agresivni mečevi!

Autor:

Sport

18.03.2019

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron optimistično dočekuje duel protiv Partizana u polufinalu ABA lige verujući da crveno-beli ne mogu dva puta da izgube za kratko vreme od večitog rivala

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron spreman za plej-of...

Regularni deo ABA lige završen je proteklog vikenda, a već narednog se očekuju prvi polufinalni mečevi od kojih se u jednom ukrštaju imena beogradskih večitih rivala.

Zvezdin Amerikanac povodom toga ističe da očekuje tzv. barsku tuču sa Partizanom, izraz koji vole da koriste njegovi sunarodnici.

- Imali smo odličnu sezonu do sada. U ovih šest meseci smo osvojili prvo mesto i dobili prednost domaćeg terena u plej-ofu što je bio glavni cilj u ligaškom delu. Sada je red na polufinalne i finalne utakmice. Nadam se da nas je sezona dobro pripremila za ono što nas čeka  - rekao je Beron.

On je naveo da u taboru crveno-belih ne bi trebalo da srljaju u mečevima sa Partizanom.

 

- Idemo polako, od meča do meča. Šta god da se bude dešavalo na terenu u polufinalu, mislim da će im biti teško da nas dva puta pobede. Ako verujemo u sebe i ono što radimo tokom cele sezone možemo da osvojimo bingo. Kako mi to kažemo u Americi, biće to barska tuča. Utakmice sa Partizanom biće agresivne, fizički veoma zahtevne. Spremni smo za takve duele - poručio je Beron.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading