Tomić: Puna hala ruši Partizan!

Autor:

Sport

18.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

​Večiti derbi definitivno će se igrati u polufinalu plej-ofa ABA lige. Porazom od FMP rezultatom 73:72, košarkaši Partizana ostali su četvrti na tabeli, pa će narednog vikenda započeti seriju od najmanje dva susreta sa Crvenom zvezdom, koja je u poslednjem kolu ligaškog dela ubacila stotku u koš Mege (100:76). Svestan važnosti polufinalne serije i činjenice da samo titula u ABA ligi donosi prolaz u Evroligu, trener crno-belih Andrea Trinkijeri je malo pecnuo narednog rivala kroz komentar tesno izgubljenog duela u Železniku.

RepublikaFoto: Starsport

- Čestitam FMP na pobedi, oni su mladI tim Zvezde i to govori sve. Igrali su vrhunsku utakmicu, nema tu mnogo priče. Mi nismo pogodili otvorene šuteve i to je uticalo na rezultat - rekao je Trinkijeri, dok se na plej-of osvrnuo se i strateg Zvezde Milan Tomić:

- To su drugačije utakmice. Očekujem punu halu protiv Partizana, da imamo istinsku prednost domaćeg terena.

Plej-of na Jadranu počinje narednog vikenda, kada će se, najverovatnije u subotu, sastati Zvezda i Partizan, dok u ponedeljak Cedevita dočekuje Budućnost. Drugi dueli su na programu 30. i 31. marta, a kako u finale ide tim koji prvi dođe do dva trijumfa, eventualne "majstorice" su 6. i 7. aprila. Finalna serija počinje 12. aprila i igra se do tri pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading