Olimpijakos ODBIO da igra protiv Panateneikosa i izgubio utakmicu 20:0 - hoće u ABA ligu!

Autor:

Sport

17.03.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Panateneikosa ostvarili su pobedu nad Olimpijakosom od 20:0, pošto se klub iz Pireja nije pojavio na utakmici 19. kola grčke lige.

RepublikaFoto: euroleague.net

Utakmica je trebalo da bude odigrani u Pireju u dvorani "Mira i prijateljstva", ali izabranici Dejvita Blata odlučili su da se ne pojave na utakmici zbog bojkotovanja domaćeg šampionata. Kao što je već poznato, Olimpijakos ne želi da igra utakmice u grčkoj ligi protiv Panateneikosa ukoliko ih sude domaći arbitri.

"Atinski zeleni" su se pojavili na ovom gostovanju, čisto da bi ispoštovali formalnost, ali im je meč dodeljen rezultatom 20:0. 


Inače, Olimpijakos je zakazao trening baš u vreme odigravanja utakmice, a ni jedanaestočasovni pregovori u petak pred ovu utakmicu, nisu uspeli da reše ovaj problem. Navodno, i jedni i drugi žele da se priključe ABA ligi od naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading