Na meti uvreda a sada i plaća kaznu od 25 hiljada dolara

Autor:

Sport

13.03.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sukoba sa navijačem Jute Džez kome je uputio uvredljve reči i psovke, Rasela Vestbruka je NBA liga kaznila sa 25 hiljada dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rasel Vestbruk

Kada je Oklahoma gostovala Juti jedan od navijača Džezera je vređao najboljeg igrača Tandera. Navodno pominjao mu je članove porodice i poručio mu da klekne na kolena. 

Rasel Vestbruk je uzvratio prostim jezikom i psovkama i zbog toga će morati da plati 25 hiljada. On je navodno vikao i pretio takođe navijaču pominjući članove porodice. 

Juta Džez je inače prethodno kaznila svog navijača zbog sramotnog ponašanja na tribinama, a takođe mu je doživotno zabranjeno da prisustvuje utakmicama. Vestbruk je posle meča poručio da je dugo godina u ligi i da nikada nije pravio incidente.

- Nikada nisam bio u bilo kakvoj nevolji, tukao se s navijačima, čist dosije za 11 godina u ligi. Skroman sam, prihvatam svačiju kritiku. Često samo to prihvatim, i to je samo jedan video, ali tokom cele utakmice, tokom celog mog boravka ovde, naročito ovde u Juti, svaki put kada dođem mnoge ružne stvari mi kažu i neću više da trpim da se ne poštuje moja porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading