"Brajant me je opsovao na srpskom!"

Autor: B92, Republika

Sport

13.03.2019

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić prisetio se momenta iz karijere kada ga je legendarni Kobi Brajant opsovao na srpskom jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jusuf Nurkić i Nikola Jokić

Brajant je poznat po tome da tečno govori dosta jezika, a da nauči srpski to jest bosanski, hrvatski i neki drugi imao je prilike od brojnih saigrača i suparnika sa kojima je proveo 20 sezona u NBA ligi.

Nurkić je otkrio kako ga je Brajant šokirao tokom jedne utakmice. 


- Kobi je šutirao bacanja, a ja sam sudije pitao kako je moguće da njega niko ne sme da pipne. Celo veče je šutirao bacanja. On mi je nešto dobacio na mom jeziku, a ja sam se začudio i pomislio: "Nisam ga dobro čuo, ma on ne zna moj jezik" - kazao je Nurkić i nastavio. 

- Malo kasnije on je opet stao na liniju za slobodna bacanja i opet ponovio istu stvar. To je bila psovka! Tada sam već bio poprilično siguran da znam šta je rekao. On je posle par godina u ligi kao pripremu za svaku utakmicu učio po nešto o svakom protivničkom igraču - zaključio je Nurkić. 

Da li je Kobi opsovao na srpskom i bosanskom možemo ostaviti po strani, a da je imao od koga da nauči psovke sa ovih prostora imao je. Uz njega su igrali Vlada Radmanović, Saša Vujačić...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading