Dobre vesti stižu iz Amerike!

Autor:

Sport

12.03.2019

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična vest za navijače Filadelfija 76ersa, ali i za selektora Srbije Aleksandra Đorđevića. Boban Marjanović oporavio se od povrede kolena i biće u sastavu Filadelfije na susretu protiv Klivlend Kavalirsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marjanović ponovo na parketu!

U prvom trenutku postojala je opasnost da se Marjanović teže povredio, međuitim, detaljnim pregledima je ustanovljeno da nema ozbiljnijih oštećenja i nekadašnji igrač Hemofarma, Crvene zvezde, CSKA, Radničkog, Nižnji Novgoroda, Mega Bemaksa, Žalgirisa, San Antonija, Detroita i LA Klipersa će moći da pomogne saigračima u finišu ligaškog dela takmičenja.

Kako prenose lokalni mediji, srpski reprezentativac već nekoliko dana trenira, ali stručni štab Siksersa nije želeo ništa da rizikuje i eventualno pre vremena Bobana vrati na teren.

Marjanović je propustio proteklih šest utakmica u najjačoj ligi sveta i Filadelfija je bez njega ostvarila po tri pobede i poraza. Srbin je u februaru trejdovan iz Los Anđeles Klipersa u Sikserse i u sedam mečeva za ekipu iz Pensilvanije prosečno je beležio 9 poena, 6.3 skokova, 1.4 asistenciju i 0.9 ukradenih lopti.

Filadelfija je na deobi trećeg mesta na Istoku sa Indijanom, a u utorak u ponoć po srednjoevropskom vremenu dočekuje Klivlend.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading