ŠTA JE OBELEŽILO NBA VEČE: Tuča u Klivlendu - Žustra svađa Vestbruka sa navijačima

Autor:

Sport

12.03.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Klivlenda neočekivano su ubedljivo pobedili Toronto 126:101, a koliko su igrači Reptorsa bili frustrirani dešavanjima na terenu pokazuje i reakcija Serža Ibake u poslednjim trenucima treće četvrtine.

RepublikaFoto: twitter.com/Ballislife.com
Trenutak "okršaja"

Španski reprezentativac se posle duela sa Markizom Krisom završio na parketu, a potom je krenuo i fizički da se obračuna sa igračem Kavsa.

Došlo je do guranja, a na usporenom snimku se vidi da je Kris pesnicom zakačio Ibaku po glavi, kao i da krilni košarkaš Toronta nije uspeo da mu vrati istom merom.

 

Sudije su ratoborne igrače poslali u svlačionicu, a jasno je da Krisa i Ibaku očekuju suspenzija i novčane kazne.

Košarkaš Reptorsa se treći put ove sezone fizički obračunavao sa protivnicima (Robin Lopez, Džejms Džonson) i zbog ponovljenog prekršaja verovatno će odmarati tri do pet utakimica. Cena za svaki propušteni meč bi bila 149.000 dolara.

 

Nešto ne štima u Bostonu! Slavni tim je pregažen od strane LA Klipesa (140:115). Nisu Seltiski znali šta ih je snašlo. Teri Rozir je postigao 26 poena za "zelene", dok je pobednike predvodio Galinari sa 25 poena.

U meču Jute i Oklahome došlo je do velike frke. Slavili su Tanderi 98:89, a u centru skandala našao se Rasel Vestbruk.

On tvrdi da mu je jedan bračni par sa tribina poručio da će klečati na kolenima, kao nekada. Potpuno je pobesneo i došlo je do žestoke rasprave:

 

NBA LIGA:

Klivlend - Toronto 126:101

Vašington - Sakramento 121:115

Bruklin - Detorit 103:75

Hjuston - Šarlot 118:106

Juta - oklahoma 89:98

Los Anđeles Klipers - Boston 140:115

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading