Bolonja u srpskim rukama: Miha presrećan zbog Saletovog dolaska u Virtus

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

11.03.2019

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević postao je šef stručnog štaba Virtusa iz Bolonje. Još jedan Srbin na trenerskoj funciji u italijanskom gradu posebno se obradovao dolasku Saleta

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dolazi mu srpsko društvo u Bolonju... Siniša Mihajlović

Sa nestrpljenjem je Siniša Mihajlović čekao potvrdu o dolasku Đorđevića u Bolonju. Nedavno je i on sam preuzeo tamošnji fudbalski klub, a sada će imati društvu vidu selektora "orlova".

Nedavno je nekadašnji trener Torina gostovao na košarkaškoj utakmici Virtusa gde je pohvalno govorio o Saletu, ali i oduševio mnoge navijače Crvene zvezde i Partizana.

- Sa Sašom sam dobar prijatelj, kada sam čuo za mogući dolazak u Bolonju, odmah sam mu poslao poruku, ali mi još nije odgovorio. Upoznali smo se pre mnogo godina, a tada sam ja postao prvak Evrope sa Crvenom zvezdom, on sa Partizanom - rekao je Mihajlović italijanskim medijima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading