Bobi: Ja sam Supermen, dolazim s druge planete!

Autor:

Sport

12.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Filadelfije Boban Marjanović (30) možda ne beleži dosta minuta na parketu, ali je zato aktivan van njega, u raznoraznim humorističkim intervjuima i dešavanjima u svlačionici. Bobi nije uspeo da pronađe svoje mesto u NBA ligi, ali je postao jedan od najomiljenijih ličnosti medijima širom Amerike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović i saigrači

Najnovije Marjanovićeve ludorije isplivale su prilikom intervjua američkog novinara Dejvida Garnera, kada je Srbin izjavio da ne pripada našoj planeti, već da dolazi sa neke druge.

- U suštini, ja dolazim sa druge planete. Kao Supermen sa Kriptona. Ne pokazujem svoje moći jer želim da igram košarku. Odleteću kada se penzionišem - šaljivo je rekao Bobi i oduševio Amere.

Srpski gorostas bio je miljenik navijača zbog svoje konstitucije i dok je nastupao za Crvenu zvezdu, tako da ga pažnja fanova u Americi ne čudi mnogo.

- Iskreno, oduvek sam bio miljenik navijača. Svi žele da se rukuju sa mnom. Ljudi mi bacaju pet i mislim da sam se rukovao više od bilo koga na svetu - istakao je Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading