ĐORĐEVIĆ: Spremni smo za EP!

Autor:

Sport

22.08.2017

20:01 >> 19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da su igrači našeg nacionalnog tima spremni za EP.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđević je zadovoljan tokom priprema

Srbija će poslednju pripremu uoči EP imati na Akropolis kupu u Atini gde će igrati sa selekcijama Gruzije, Italije i Grčke.

– U naredna tri dana čekaju nas jaki mečevi. Italija je ozbiljna ekipa po mom mišljenju, bez obzira na rezultate u ovom periodu, na koje se niko ne obazire. Reprezentacija su za medalju, kao i Grčka koja je dobar tim i bez Adetokumpa. Oni imaju probleme, kao i mi,  dok Gruzija ima novog trenera i koncepciju, stare igrače, fizički jake... Dobra su provera između Grka i Italijana, kao i ceo turnir. Momci su spremni za sve napore, kao i mi – rekao je Đorđević.

Po završetku Akropolis kupa reprezentacija Srbije se vraća u Beograd, gde će trenirati do polaska u Istanbul, koji je zakazan za 30. avgust.


Prvu utakmicu na Evropskom šampionatu Srbija igra u petak, 1. septembra u 16.00 sati po našem vremenu protiv Letonije, slede dueli sa Rusijom (2. septembar u 16.00), Turskom (4. septembar u 20.00), Velikom Britanijom (5. septembar u 16.00), a takmičenje u grupi D završava protiv Belgije (7. septembar u 16.15).

Po četiri prvoplasirane reprezentacije iz svake grupe plasiraće se u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading