Selektor Srbije na pragu novog kluba!

Autor:

Sport

07.03.2019

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije, Aleksandar Đorđević je pred novim zadatkom, srpski trener je favorit za klupu Virtusa iz Bolonje.

RepublikaFoto: fiba.basketball
Selektor Srbije pred novim izazovima!

Naravno, reč je o velikanu italijanske košarke koji je u istoriji osvojio dva puta Evroligu i 15 puta italijanski šampionat.

Prema navodima italijanskih medija, Virtus je blizu razlaza sa sadašnjim trenerom Stefanom Pinom Sakripantijem i rado bi na mestu trenera video selektora Srbije, pregovori bi mogli da se realizuju do kraja sezone, ali će se, naravno, čekati odobrenje Košarkaškog Saveza Srbije.

Podsetimo, na čelu sa selektorom Đorđevićem košarkaška reprezentacija Srbije igraće u Kini na Svetskom prvenstvu u košarci gde će braniti srebro osvojeno u Španiji 2014. godine. Orlovi su sa Đorđevićem takođe i aktuelni vicešampioni Olimpijskih igara, ali i Evrope.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket

Đorđević je  kao trener je već radio u Italiji kao trener Olimpije i Benetona. U trenerskoj karijeri je vodio i Panatinaikos i Bajern gde je imao poslednji klupski angažman.

Virtus Bolonja je trenutno sedmi tim na tabeli košarkaške tabele najvišeg ranga u Italiji. Zato i ne čudi što se razmišlja o promeni trenera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading