Kad Hrvati zarate ne biraju oružje: Rađina uvreda gađa pravo u srce Petrovića!

Autor: Srpski telegraf/Bogdan Pavlović

Sport

06.03.2019

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska košarka nalazi se na stubu srama, prvo zbog činjenice da neće nastupiti na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini zbog debakla koji su doživeli u kvalifikacijama, a drugo, zbog sukoba velikana igre pod obručima Dina Rađe (51) i Ace Petrovića (60), brata pokojnog legendarnog košarkaša Dražena Petrovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dino Rađa

Raspravu je prvi započeo Petrović, bivši selektor "kockastih", rekavši da je Rađa, inače prvi čovek hrvatske košarke, direktan krivac za slabe rezultate reprezentacije.

- Stručni savet u Košarkaškom savezu Hrvatske ne postoji. Postoji samo predsednik, koji skoro autonomno donosi sve odluke. Radi se o Dinu Rađi - rekao je Petrović.

Dino mu svakako nije ostao dužan, ali je odgovor bivšeg asa Boston Seltiksa zaledio hrvatsku javnost jer je u raspravu uključio pokojnog Dražena, Acinog rođenog brata.

RepublikaFoto: Starsport

- Nije lako živeti u senci i biti "samo" brat velikog Dražena Petrovića. Izgleda da Aci treba pažnje, pa izlazi s ovakvim izjavama - oštro je odgovorio Dino.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading