Ameri znali da boem Teo neće uspeti u NBA: Cigare i alkohol mu "došle glave"

Autor:

Sport

05.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić je otišao iz LA Klipersa, a o kapitenu reprezentacije Srbije se još priča u SAD. Ovoga puta nisu imali baš lepe reči za iskusnog pleja.

RepublikaFoto: instagram.com/milosteodosic4
Miloš Teodosić

Ameri nisu imali milosti prema kapitenu Srbije. Novinar ESPN-a Zek Lo pričao je sa novinarom Ringer-a Džejsonom Konsepsionom

- Miloš Teodosić je došao u ligu sa 30 godina i navikama da puši cigarete i pije (alkohol) van terena. Nije puno pio, ali je voleo da živi život. Svi u NBA su znali da on neće uspeti, svi su pričali da je 82 utakmice previše za njega - jasna je poruka Amerikanaca.

U razgovor se uključio i drugi novinar.

- Miloš je bio prototip igrača koji je izgledao kao da je sigurno došao iz Evrope i pušio. To nije šala, on je stvarno pušio. Uvek je izgledao kao da je prethodno veče proveo u nekom srpskom lokalu igrajući bekgemon - rekao je Konsepsion.

Teo će do kraja sezone odmarati, želi da se pripremi za Svetsko prvenstvo, a ima vremena da razmišlja o klubu u kojem želi da igra. Probao je NBA, nije bilo ni tako loše, a ko zna u kom pravcu bi se razvila karijera da je imao manje problema sa povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading