TRINKIJERI: Zvezda je htela da nas razvali, jedna odbrana falila za drugačiji rezultat

Autor: Republika

Sport

03.03.2019

20:49

Zadovoljan je bio Andrea Trinkijeri uprkos poraza od Crvene zvezde, rekavši da je njegov tim igrao loše, ali je bio do kraja u meču, za koji kaže da mu je falila jedna odbrana i jedan napad.

Starsport
Andrea Trinkijeri

- Čestitam Zvezdi. Mi smo loše igrali, imali smo mnogo igrača u kontra ritmu, ali je ekipa to nekako sakrila. Igrali smo do kraja bez dobre igre, to je dobra stvar, a na kraju su nam falili jedna odbrana i jedan napad.

- Jedini igrač koji nam je smetao bio je Odžo, za koga nismo našli rešenje, ali inače ekipa je bila solidna. Nismo pogodili otvorene šuteve i na kraju smo imali šansu da dobijemo, ali je nešto falilo, uvek nešto fali - rekao je Trinkijeri.

Zvezda je dobila 70:68, a Partizan je imao šut za pobedu.

- Zvezda ima vrhunsku ekipu, mnogo kvaliteta. Mi smo greške napravili kada nije trebalo, Regland pet poena u poslednjem minutu, razbio nas je. Ali, bili smo ekipa sve vreme, loše smo igrali, ali smo ostali u meču glavom i telom - rekao je Trinkijeri.

Starsport
Andrea Trinkijeri

Bilo je nekoliko propusta u finišu meča, koji je mogao da ode na bilo koju stranu, ali trener nije želeo da izdvaja nijedan poseban trenutak.


- Vaš posao (novinarski) je da nađete jednu akciju, ali nije tako. Mi smo pogrešili tri zaredom u odbrani, a jedna je bila dovoljna da bude drugačiji rezultat. Zvezda je počela sa namerom da nas razvali, a nije nas razvalila. Mnogo važnih igrača je bilo u kontraritmu i uvek sam tražio nešto drugo. Moramo u tome biti bolji - rekao je Trinkijeri.

Novinari su pitali trenera da li se možda zna šta je sa Renfrom, koji je izašao zbog povrede, a trener je odgovorio u svom stilu:

- Nemam pojma. Nije poginuo.

Komentari (0)

Loading