TRINKIJERI: Zvezda je htela da nas razvali, jedna odbrana falila za drugačiji rezultat

Autor:

Sport

03.03.2019

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadovoljan je bio Andrea Trinkijeri uprkos poraza od Crvene zvezde, rekavši da je njegov tim igrao loše, ali je bio do kraja u meču, za koji kaže da mu je falila jedna odbrana i jedan napad.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Čestitam Zvezdi. Mi smo loše igrali, imali smo mnogo igrača u kontra ritmu, ali je ekipa to nekako sakrila. Igrali smo do kraja bez dobre igre, to je dobra stvar, a na kraju su nam falili jedna odbrana i jedan napad.

- Jedini igrač koji nam je smetao bio je Odžo, za koga nismo našli rešenje, ali inače ekipa je bila solidna. Nismo pogodili otvorene šuteve i na kraju smo imali šansu da dobijemo, ali je nešto falilo, uvek nešto fali - rekao je Trinkijeri.

Zvezda je dobila 70:68, a Partizan je imao šut za pobedu.


- Zvezda ima vrhunsku ekipu, mnogo kvaliteta. Mi smo greške napravili kada nije trebalo, Regland pet poena u poslednjem minutu, razbio nas je. Ali, bili smo ekipa sve vreme, loše smo igrali, ali smo ostali u meču glavom i telom - rekao je Trinkijeri.
RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Bilo je nekoliko propusta u finišu meča, koji je mogao da ode na bilo koju stranu, ali trener nije želeo da izdvaja nijedan poseban trenutak.


- Vaš posao (novinarski) je da nađete jednu akciju, ali nije tako. Mi smo pogrešili tri zaredom u odbrani, a jedna je bila dovoljna da bude drugačiji rezultat. Zvezda je počela sa namerom da nas razvali, a nije nas razvalila. Mnogo važnih igrača je bilo u kontraritmu i uvek sam tražio nešto drugo. Moramo u tome biti bolji - rekao je Trinkijeri.

Novinari su pitali trenera da li se možda zna šta je sa Renfrom, koji je izašao zbog povrede, a trener je odgovorio u svom stilu:

- Nemam pojma. Nije poginuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading