Srbin rasturio Crnogorce: Pobeda Bajerna u "Morači"

Autor:

Sport

01.03.2019

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 24. kola Evrolige, košarkaši Budućnosti dočekali su minhenski Bajern, šampion Nemačke bio je bolji od šampiona Jadrana rezultatom 75:89.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Dejan Radonjić

Ekipa Dejana Radonjića upisala 12. trijumf u Evroligi ove sezone, imaju isto toliko poraza i na devetom su mestu sa istim učinkom kao Baskonija, koja je trenutno na sedmom mestu, dok Olimpijakos ima isti broj pobeda, ali ekipa iz Pireja još uvek nije završila sa 24. kolom, u kojem su dočekali moskovski CSKA.

Budućnost ostaje pretposlednja sa skorom 6-18.

Pobednički sastav je sa 18 poena predvodio reprezentativac Srbije Vladimir Lučić, dodao je tom učinku i sedam skokova, kao i jednu ukradenu loptu, za indeks 23, najveći na utakmici.

Pratili su ga Danilo Bartel sa 16 poena, sve bolji Nemanja Dangubić sa 13 poena, uz tri skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu, dok je dvocifren sa 11 poena bio i Peteri Koponen.


Kod Budućnosti 19 poena Edvina Džeksona, 12 je dodao Noris Kol, dok su po 10 upisali Filip Barović i Nemanja Gordić.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading