Klipersi nova Jokičeva žrtva: Srbin dominirao, Denver ubedljivo pobedio!

Autor:

Sport

25.02.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa upisali su još jednu ubedljivu pobedu u okviru NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić nezaustavljiv

Ekipa Majkla Malona savladala je na svom terenu LA Kliperse sa 123:96. Domaćin je dominirao tokom većeg dela utakmice i potpuno zasluženo je stigao do trijumfa.

Ponovo je bio sjajan srpski košarkaš Nikola Jokić. Popularni Joker je meč završio sa 22 (9/16) poena, 16 skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte za 28 minuta. On bi verovatno imao i još bolju partiju, ali je zbog problema sa ličnim greškama presedeo skoro celu treću četvrtinu na klupi.

Nagetsi su vodili od samog početka i ni u jednom trenutku nisu prepuštali vođstvo rivalu, pa se pitanje pobednika uopšte nije dovodilo u pitanje.

Pored Jokića odličnu partiju imao je i Pol Milsap koji je ubacio 21 poen i uhvatio čak 16 skokova. Dvocifren je bio i Mari sa 16, Heris sa 14, Moris sa 12 i Tomas sa 10 poena. U poraženom taboru istakli su se Vilijams sa 24 i Galinari sa 19.
Foto: Starsport

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading