BAJERN PORUČIO PARTIZANU: Platite Pecarskog, ili nema ništa od transfera!

Autor: Tanjug

Sport

21.08.2017

14:51 >> 14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minhenski Bajern namerava da suspenduje mladog srpskog košarkaša Marka Pecarskog jer se danas pojavio na treningu Partizana, a ne u Minhenu, prenosi Sportando.

RepublikaFoto: twitter.com/MarkoPecarski15
Bajern traži pare od Partizana za talentovanog centra

Kako se navodi, Bajern je spreman da pusti talentovanog krilnog košarkaša u Partizan, ali pod uslovom da dobije obeštećenje od 100.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula.

Isti izvor prenosi da Partizan i Bajern do sada nisu započeli pregovore oko potencijalnog transfera, dok je igračev menadžer Miodrag Ražnatović objavio da se čeka saglasnost Nemaca.

Pecarski, sin bivšeg Partizanovog asa Miroslava Pecarskog, ugovorom je vezan za Bavarce od januara kada je došao iz Mega Bemaksa.

Kao i obično kada dva kluba ne mogu da postignu sporazum oko transfera maloletnog košarkaša, spor bi mogao da bude rešen pred nadležnim organima FIBA.

Primera radi, Crvena zvezda je pre dve godine od italijanskog Kapo d'Orlanda dobila samo 29.000 evra za Vojislava Stojanovića, u to vreme svog najboljeg juniora, iako je tražila minimum 70.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading