Jokić hvalio Dončića: Može li uspeh da dosadi?

Autor:

Sport

22.02.2019

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsima je ostalo još 25 utakmica do kraja regularnog dela NBA lige. Prvi naredni meč je duel sa Dalasom, a Denverov Ol-star igrač Nikola Jokić je pričao sa novinarima o vikendu u Šarlotu, o narednom protivniku, ali i o prestoalom delu sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

U prvom razgovoru sa novinarima posle Ol-star vikenda Nikola Jokić poručuje da je u Šarlotu bilo zabavno, da nije previše umoran kao i da je odličan odnos imao sa svim igračima na utakmici svih zvezda NBA lige. U ozbiljnijem delu razgovora srpski košarkaš je govorio o Luki Dončiću i Dalasu koji je prvi naredni rival Denvera. 

- On je veliki talenat, odlično dodaje loptu, ima veliko telo za pleja i on može da bude iznad drugih igrača. Dobro igra "pik en rol", dobar mu je šut, ima dobar "step bek", kada bude bio dovoljno iskusan mislim da će biti stvarno dobar. Igrao je u Realu i bio je veliki igrač i tamo tako da je uvek igrao na velikom nivou - kaže Jokić koji poručuje i da će u tom meču biti ključno da on i njegovi saigrači budu agresivini.

- Moramo da budemo mi i na gostovanju. Moramo da diktiramo igru i da njima ne dozvolimo to. Moramo da budemo Nagetsi, moramo da budemo agresivni i da prvi napadnemo. Luka će imati više prostora kada su neki igrači otišli tako da je drugačiji tim, ali svaki igrač u NBA je dobar igrač. 

Posle meča sa Dalasom koji je na programu u noći između petka i subote Denveru ostaju još 24 utakmice. Jokića su novinari pitali šta će biti ključ do kraja NBA lige. 

- Nemoj da postaneš umoran. Ustvari ne, trener kaže nemoj da ti postane dosadno. Kada to kaže misli na to da ti ne dosadi uspeh jer imamo veoma dobru godinu do sada. Moramo da nastavimo i da fokus bude na istom nivou. Moramo da budemo spremni i da se ne opuštamo, to je glavna stvar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading