TEODOSIĆ TEŠKA SRCA PRIZNAO: Bilo mi je teško da odlučim o izostanku sa EP

Autor: Tanjug

Sport

21.08.2017

12:38 >> 12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izjavio je da mu je bilo izuzetno teško da "preseče" i posle mnogo leta u nacionalnom dresu donese odluku da ne igra na Evropskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Teo neće moći da pomogne reprezentaciji na EP

 - Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja kao i uvek, velika. Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio - rekao je Teodosić.

On je istakao da je sve vreme verovao da će moći, uprkos tome što su prognoze lekara bile drugačije.

 - Moram da kažem da je fizioterapeut iz Klipersa došao isključivo i samo da bi mi pomogao da se oporavim što pre i da zaigram na Evropskom. Nažalost, i on je nakon snimaka i pregleda, kao i doktor, shvatio da neću moći i da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja.

Teodosić ističe da je u ovom trenutku najvažnije da svi zajedno daju podršku momcima koji putuju u Istanbul i da se u javnosti priča i piše samo o njima, a ne o onima koji su povređeni.

- Atmosfera je sjajna, kvalitet je uvek tu i nema razloga da im ne damo podršku, koju će oni sigurno opravdati - poručio je Teodosić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading