Crno-beli "otkidaju" na Viki Miljković!

Autor:

Sport

19.02.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u triler završnici finala Kupa Radivoja Koraća sa 76:74 i odbranom Žućkove levice došli do 15. trofeja u tom domaćem takmičenju. Kako dolikuje, klub iz Humske je veliki uspeh proslavio odmah po povratku iz Niša. Točio se alkohol, đuskalo se, a najveseliji je bio Andrea Trinkijeri, koji je takođe postao "mali pauk"!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Andrea Trinkijeri - MALI PAUK!

PUCAO ŠAMPANJAC

Prvotimci "parnog valjka", treneri, uprava, zaposleni i mali broj odabranih prijatelja kluba slavili su u restoranu u blizini fudbalskog stadiona u Humskoj. Igrače je dočekala poznata navijačka pesma "Dobro pamtim sve", a onda su kapiten Novica Veličković i Vanja Marinković otvorili pobednički šampanjac. Usledilo je igranje uz narodnjake, a najraspoloženiji je bio upravo Italijan, što zbog prvenca sa crno-belima, što zbog činjenice da je imao više snage od svojih pulena, koji su izgarali na terenu. A onda je Italijan zaplesao hit koreografiju sa društvenih uz pesmu Ere Ojdanića "Mali pauk".

- Da sam pauk, mali pauk veliku bi' mrežu pleo, da bih tebe upecao, ludo sam te zavoleo - pevao je i đuskao Trinkijeri sa visoko podignutim rukama, očigledno misleći na trofej Žućkove levice, što je sve u lokalu dovelo do delirijuma.

SVE CRNO NA BELO

Usledilo je još nekoliko hitova narodne muzike, a igrači su opet poskakali kada je krenula pesma Viki Miljković "Crno na belo". Međutim, ubrzo se sve smirilo, pa su košarkaši seli i ostatak večeri proveli uz šampionsku večeru. Sumirali su utiske sa meča u kojem su osvojili prvi trofej u novoj sezoni i prvi posle tačno godinu dana. Ubrzo je umor savladao košarkaše, pa su se razišli već oko jedan čas iza ponoći.

Novu priliku da odmere snagu sa Zvezdom Trinkijerijeva četa će imati koliko u narednom kolu ABA lige - 3. marta!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading