SVE ZBOG ZVEZDE: Antić sažeo sva osećanja posle Kupa u jednu psovku!

Autor:

Sport

18.02.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Pero Antić prisustvovao je spektaklu u Nišu kada su na njegovu žalost crveno-beli izgubili u dramatičnoj završnici. Antić je i sam verovatno poželeo da se nađe na parketu, i pomogne svojim nekadašnjim kolegama, jer pobeda u Kupu je izostala.

RepublikaFoto: Starsport
Pero Antić

- Nedostaje mi puno Zvezda. Imam puno braće ovde, drugove sa kojima sam provodio dane. Žao mi je što nisu osvojili Kup, ali je** ga, to je sport. Do kraja sezone idu na dva trofeja. nema kukanja. I to je sport. ABA liga mora da se osvoji. Ja verujem u ovaj tim, stručni štab. Nema razloga da se ne osvoji- rekao je Antić.

Iako, dane provodi van profesionalne košarke, ne prestaje da trenira.

- Lepo je posle 20 godina profesionalne karijere. Baš, lepo. Nisam to osetio do sada. Tako da je teško da se vratiš. Vreme provodim sa klincima. Treniram sa decom individualno, ja sam sportista. Nedostajalo mi je to , deca, porodični ručkovi. Sve te normalne stvari. Mi sportisti smo ograničeni zbog svega. Odlučio sam da se skrasim u Skoplju- rekao je Antić.

Miran porodični život van buke, navijača, putovanja i tenzije potpuno se razlikuje od "penzije".

-  Nedostaju mi utakmice. Izađem malo negde. Izađem u grad, u kafanu, pa istresem ga tamo. Šalim se...sedim kući  - kaže novopočeni penzioner.

Ono o čemu se puno priča jeste oproštajna utakmica, kojom bi proslavljeni košarkaš Zvezde, Olimpijakosa, Atlante i Fenerbahčea i zvanično trebalo da završi karijeru.

- Tačno je. Sve će biti krajem juna. Sve planiramo i imena, i sve ostale detalje. Imamo imena koja su potvrđena usmeno, ali čekamo da s esve ozvaniči pa ćemo sve zvanično objaviti. Od onih koji će sigurno biti, tu je Branko Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading