Evo koliko Teodosić znači Srbiji!

Autor:

Sport

18.02.2019

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaši Marko Simonović i Stevan Jelovac poručili su da očekuju pobedu protiv Estonije u Talinu kojim će kolo pre kraja kvalifikacija obezbediti plasman na Mundobasket u Kini.

RepublikaFoto: starsport
Teodosić i Birćević

- Spremni smo svi. Nadam se i verujem da ćemo ostvariti zacrtan cilj sa početka kvalifikacija i da odemo u Kinu. Nadam se da će meč protiv Izraela biti revijalan i da će navijači doći u velikom broju. Ipak, prvo razmišljamo o Estoniji  - rekao je Simonović novinarima u Beogradu.


Simonović ističe da je velika stvar povratak u reprezentaciju Miloša Teodosića posle razlaza sa Los Anđeles Klipersima.

- Kad igrate sa takvim igračem to je velika čast, poštovanje, napravi vas 30 odsto boljim igračem. Svima je drago što je sa nama.
RepublikaFoto: Starsport
Raduljica i Simonović



Jelovac, takođe, veruje da će Srbija sve rešiti u Talinu.

- Imamo malo vremena, ali potrudićemo se da u Estoniji rešimo sve. Moramo da budemo potpuno skoncentrisani da bismo završili posao. Isto tako i da pobedimo Izrael - rekao je Jelovac.

Krilni košarkaš pozvao je navijače da ispune tribine protiv Izraela u Beogradu.

- Puno nam znači što igramo u "Pioniru", jedva čekamo da igramo pred našom publikom. Verujem da ćemo uspešno završiti kvalifikacije - zaključio je Jelovac.

Utakmica između Estonije i Srbije igra se u Talinu u četvrtak, a tri dana kasnije protiv Izraela u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading