Čović zagrmeo - Ovo je sistemska krađa Zvezde!

Autor:

Sport

17.02.2019

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović nazvao je trijumf Partizana u finalu Kupa Koraća "sistemskom krađom".

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Partizan je savladao najvećeg rivala 76:74 u Nišu koševima Džoka Lendejla sa linije za slobodna bacanja 0,2 sekunde pre kraja.

- Radi se o sistemskoj krađi, vraćamo se u vremena u kojima znamo šta se dešavalo. Mogli ste da vidite, KSS ne postoji! To je skup ljudi koji su zalutali. Pogledajte ložu, da li je sedeo jedan predstavnik Zvezde- rekao je Čović. 

Sporan momenat meča dogodio se u poslednjoj sekundi kada su arbitri svirale faul Bilija Berona nad Lendejlom u poslednjoj akciji Partizana na 74:74.


- Belošević je tendenciozno i vrlo lukavo potkradao Crvenu zvezdu, na kraju je završio posao. Čist faul u napadu nije sviran. Pre toga, nagradio ih je sa dva bacanja kada je isteklo vreme, nisu preneli loptu, na kraju Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira. Ako je to svirano, onda je trebalo da bude svirano i ono na Perperogluu. Ali to je Kup Srbije. Jasno ćemo da preispitamo da li u tim akcijama uopšte treba da učestvujemo- rekao je Čović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pop

17.02.2019 22:15

da smo mi zaista prava drzava odavno bi ti trebao da budes u kpz Sr Mitrovica