SKANDAL U NIŠU: Zvezda odbila da izađe na dodelu medalja, Čović zakazao hitnu konferenciju!

Autor:

Sport

17.02.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može bez tenzija kada igraju Partizan i Zvezda! Crveno-beli su nezadovoljni porazom od "večitog" rivala postupili nesportski pošto su napustili dvoranu pre dodele medalja.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Zvezda - Partizan

Košarkaši Crvene zvezde ni drugu godinu zaredom nisu uspeli da osvoje trofej u Kupu Radivoja Koraća, jer su, kao i prošle sezone, u finalu poraženi od Partizana. Ovoga puta je bilo 76:74 za crno-bele, a presudne poene je postigao Džok Lendejl na dve desetinke pre kraja meča.

Kompletan tim Crvene zvezde se u finišu meča bunio zbog odluka sudija da dosude faul Beronu, koji je najpre okarakterisan kao nesportski, a zatim je odluka preinačena, pa je to bio "običan" prekršaj.

Sve je to uticalo na crveno-bele da se ponesu neprimereno po završetku meča, pa tako nisu izašli na parket da prime medalje namenjene poraženoj ekipi. Tako su navijači posle utakmice samo imali priliku da gledaju crno-bele, koji nisu skrivali zadovoljstvo zbog osvojenog trofeja, prvog u ovoj sezoni.

Novinarima je nedugo potom saopšteno da će prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović će sa početkom od 20 sati u obližnjem hotelu održati vanrednu konferenciju za novinare.

Ne možemo da tvrdimo, ali pretpostavićemo da ima veze sa sudijskim odlukama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading