Sale "šmekao" nove "orlove" u Nišu!

Autor:

Sport

17.02.2019

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević pratio je tokom sva četiri dana dešavanja u Nišu na Kupu Radivoja Koraća. Sale je zadovoljan novoom košarke koji su prikazali "večiti" rivali i priznao da ima "materijala" za reprezentaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Tomaševič, Danilović i Đorđević u "Čairu"

Posle "ludog" finala u kom je tim Andree Trinkijerija nadigrao Zvezdu sa 76:74, Đorđević je istakao da su i jedni i drugi zaslužili da osvoje "Žućkovu levicu".

- Izvanredna utakmica, čestitke i Zvezdi i Partizanu, pobednik je mogao da bude i jedan i drugi, i jedni i drugi su zaslužili trofej. Sve ove utakmice gledam iz ugla naših igrača, šta oni mogu u ovakvom ambijentu... Iskustvo je na kraju ipak kraljica ovog sporta. Bez obzira na sve, možemo da budemo prezadovoljni kako je sve proteklo u Nišu, atmosfera, navijači... Ja odlazim sa mnogo pozitive- rekao je selektor Srbije.

Na pitanje novinara ima li na turniru igrača za "A" selekciju, trener Srbije odgovorio je potvrdno, ali, istakao da mora puno rada i truda da se uloži.

- Ima naravno, moraju još mnogo da rade da bi došli do pravog dresa koji mnogo znači, dosta mladih koji su prošli kroz selekcije, samo mnogo treba da se radi, mnogo više nego do sad - rekao je Đorđević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading