TOMIĆ: Partizan je favorit!

Autor:

Sport

16.02.2019

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Milan Tomić ocenio je da je Partizan favorit u sutrašnjem finalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, a kao glavni fokus svoje ekipe naveo je oporavak za kratko vreme između polufinala i finala.

Foto: Starsport
Milan Tomić

- Hteo bih da čestitam igračima što će igrati finale. To će sigurno biti drugačija utakmica od prve dve. Mislim da će biti mnogo lakše igrati protiv favorita, jer Partizan jeste favorit kako je odigrao ovaj turnir. Ali, mi ćemo dati sve od sebe da vratimo kup, da opet bude kod nas. Jedna stvar o kojoj sada treba da razmislimo je i vreme u koje smo završili utakmicu, jer sutra već u pet igramo finale, tako da Partizan ima prednost i što se toga tiče - rekao je Tomić.


Utakmicu polufinala protiv Mega Bemaksa ste dobili velikom razlikom, ali ste je prelomili u finišu meča, dok ste početak odigrali slabije - zašto?
RepublikaFoto: Starsport
Dušan Ristić

- Ušli smo opet u utakmicu opterećeni, pod nekim grčom. Sigurno to zavisi i od jučerašnje utakmice, ali smo u pravom trenutku odigrali jednu dobru košarku i tih šest-sedam minuta nam je bilo dovoljno da pobedimo - rekao je Tomić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading