TURČIN IZNENADIO: Blizak sam sa Lukom i Bogdanom, PRIČAMO ISTI JEZIK!

Autor:

Sport

16.02.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski košarkaš Džedi Osman govorio je za medije o utiscima sa utakmice "Zvezde u usponu", u kojoj je nastupio za ekipu Sveta, koju je predvodio legendarni nemački košarkaš Dirk Novicki. Osman je govorio i o druženju sa srpski reprezentativcem Bogdanom Bogdanovićem i Slovencem Lukom Dončićem.

RepublikaFoto: twitter.com/Cleveland Cavaliers
Čedi Osman

Osman ima 23 godine, a u NBA igra od 2017 godine, kada je došao u ekipu Klivlend Kavalirsa. Pre NBA nastupao je u Anadolu Efesu, a rođen je u Ohridu.

- Bilo je sjajno na meču, odlično iskustvo, uprkos tome što smo izgubili. Divno je što nam je trener bio Dirk Novicki - rekao je Osman.

Ekipa SAD slavila je u meču protiv selekcije "sveta" rezultatom 161:144, a Bogdanović je ubacio 15 poena. Osman je postigao 2 poena uz 3 skoka i 4 asistencije za 15 minuta na parketu u tom duelu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Mediji su primetili da je turski reprezentativac proveo mnogo vremena sa Bogdanovićem i Dončićem:

- Govorimo isti jezik i zaista smo bliski prijatelji. Znamo se iz Evrope, Bogdana poznajem duže, a Luku sam upoznao iz vremena kada je igrao u Madridu. Pratim kako igra Efes, veoma dobro igraju i nadam se da će tako nastaviti - zaključio je krilni košarkaš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading