VEST KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU: Teo ne igra za "orlove" na EP!

Autor:

Sport

20.08.2017

17:22 >> 17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić neće igrati za nacionalni tim na predstojećem Evropskom prvenstvu, saopštio je KSS.

RepublikaFoto: Tanjug
Teo nije uspeo da se oporavi do EP

U saopštenju se navodi da "hronična povreda lista, zbog koje je propustio deo priprema i sve dosadašnje trening utakmice našeg najboljeg tima, ne može da bude u potpunosti zalečena do početka takmičenja u Turskoj". Selektor Srbije Aleksandar Đorđević i Miloš Teodosić su posle konsultacija sa medicinskim timom naše reprezentacije i LA Klipersa, zajednički doneli ovu tešku odluku.

 - Nažalost, povreda koja muči Tea, ne dozvoljava mu da do Evropskog prvenstva bude maksimalno spreman. To je procena našeg medicinskog tima, ali i ljudi iz LA Klipersa. Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača i doneli smo zajedničku odluku da Teodosić preskoči predstojeće takmičenje. On je igrač koji je godinama maksimalno posvećen reprezentaciji i njegova želja da igra je uvek bila velika. Nažalost, u ovoj situaciji, želja nije dovoljna. Ovo je veliki hendikep za tim, ali nastavljamo dalje sa istim ambicijama - rekao je selektor Srbije Aleksandar Đorđević posle turnira u Hamburgu.

Za Srbiju na EP pored Teodosića neće igrati Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Miroslav Raduljica, Marko Simonović, dok je Nemanja Nedović neizvestan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading