MILOJEVIĆ: Kup je zanimljivo takmičenje

Autor:

Sport

15.02.2019

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je posle plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća da je njegov tim odigrao katastrofalno prvo poluvreme.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Dejan Milojević

Mega je do trijumfa stigla posle preokreta, a odličnom igrom u poslednjoj četvrtini uspela je da istopi dvocifrenu prednost Borca, koji je vodio tokom cele utakmice. 

- Ova utakmica je još jednom pokazala zašto je Kup zanimljivo takmičenje, gde je iznenađenje uvek moguće. Mi smo realno kvalitetnija ekipa od Borca i bili smo to i ovom meču. Međutim, bili smo veoma loši tokom 30 minuta. Bukvalno ništa nije funkcionisalo i Borac je zasluženo vodio. Ipak, poslednju četvrtinu smo odigrali sjajno. Našli smo energiju, stigli do preokreta i na kraju zasluženo dobili - rekao je Milojević i dodao:

- Pohvalio bih igru Borca. I da su oni pobedili ne bi bilo nezasluženo. Ipak, kvalitet je na kraju došao do izražaja i mislim da bolja ekipa ide dalje. 

Milojević je pohvalio pratiju Nikole Miškovića, koji nije bio na svom prepoznatljivom nivou u prvom delu meča, ali je u ključnim trenucima pomogao svom timu da pronađe energiju i postigao osam vezanih poena, za preokret. 

- Ono što ja volim kod njega je nešto što ističem kao bivši igrač, a ne kao trener. Kada igrate katastrofalnu utakmicu kakvu je on igrao u prvom poluvremenu, samo prva igrači mogu da preseku i da se vrate, a onda odigraju sjajno drugo poluvreme. To pokazuje u kakvog je igrača Nikola izrastao -rekao je Milojević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading